top of page

PROJECT

GOMotion Productions

JAAR

2021

BESCHRIJVING

GO Motion Productions is een klein en jong team van gepassioneerde documentairemakers die graag maatschappelijk bewuste onderwerpen aan de kaak stellen. 

 

Momenteel zijn de depressiecijfers op een all time high. Door de coronamaatregelen is ook het sociale contact, wat voorheen een steunpilaar voor deze groep was, weggevallen. Hierdoor blijven de cijfers stijgen.

 

Samen met Go Motion Productions werkte ik mee aan een documentaire. Middels deze documentaire willen wij een boodschap meegeven aan deze mensen dat ze er niet alleen voor staan. Door een aantal mensen met een psychische strijd te interviewen willen we graag tot de kern van hun probleem komen. Deze interviews zijn verwerkt in een lopend verhaal over wat depressie is en welke boodschap deze mensen graag verbeeld zien naar de buitenwereld.

Om deze boodschap te visualiseren en kracht bij te geven heb ik hiervoor deze muurschildering gemaakt. De muurschildering vertelt mijn interpretatie van de verhalen van de geïnterviewden en de mentale reis die zei doorlopen op weg naar verlichting.  

Video door GoMotion Productions

bottom of page