top of page

Recente blogposts

Alles weergeven

4 Comments


Wat een mooie site, ik zie hier 100% mijn zoon in. Hij doet het zo goed, maar zelf vind hij dit niet. Heb je ergens nog meer bloggen, ook om hier mee om te gaan.


Groetjes Melanie


Like

Thea Kokkeler
Thea Kokkeler
Apr 20, 2021

Wat geweldig weergegeven. Ik zou je illustraties graag gebruiken binnen de therapie die ik geef, zou dat kunnen? m.a.w. kan ik ze ergens kopen oid? Zodat ik ze ook kan meegeven aan clienten? Groetjes Thea

Like
Replying to

Hoi Thea, Dankjewel voor je complimenten en je interesse in mijn werk! Gezien de grote vraag naar een fysiek product ben ik momenteel bezig met het ontwikkelen van kaarten die cliënten en/of therapeuten kunnen inzetten bij de therapie. Ik verwacht hier eind mei meer over te kunnen vertellen. In de tussentijd kun je de blog gewoon laten zien en cliënten doorverwijzen naar mijn blog zodat ze het op hun gemak kunnen lezen. Groetjes, Heavenleigh

Like

Je houdt het wel spannend ...

Like
Post: Blog2_Post

ONDERSTEUN DEZE BLOG

Deze blog is gratis! Maar natuurlijk kost het best wat

tijd en een hoop bakken koffie om deze blog te maken.

Wil je mij ondersteunen? Om een donatie te maken ga je naar:  www.buymeacoffee.com/hemelsisdenaam 

Dankjewel!

Hemelsisdenaam_buymeacoffee.png
bottom of page