top of page

ZANNA X HEAVENLEIGH ABOUT SELF DEVELOPMENT: LEZING 13 OKTOBER 20:00 @NIEUWE VESTEHoi allemaal! Het was misschien even stil maar ik heb zeker niet stil gezeten! Deze keer een andere blog dan jullie gewend zijn maar ik heb iets heel leuks voor jullie in petto!Wil je geïnspireerd worden om op een andere manier te kijken naar jezelf en de wereld om je heen? Illustrator Zanna van Vugt en ik willen je hierbij uitnodigen voor onze lezing waar wij ons eigen verhaal vertellen over persoonlijke ontwikkeling.

Een tijdje geleden heb ik in een blog jullie geïntroduceerd aan het innerlijke kreng. Je weet wel, de negatieve stem in je hoofd die zegt dat je niet goed genoeg bent. De stem die de meest lelijke gedachtes je hoofd in praat waardoor je soms het liefst onder de dekens wilt kruipen.

In de lezing Zanna X Heavenleigh about Selfdevelopment, ga ik je meer vertellen over hoe jij je innerlijke kreng de baas kunt zijn! Hoe je deze herkent en hoe je deze stem voorgoed de mond snoert!

Zanna van Vugt gaat je vertellen over hoe je geluk kunt vinden in elk moment! Ze inspireert je over hoe je gebruik kan maken van jouw unieke krachten om je persoonlijke doelen te bereiken. Onder begeleiding van haar rustgevende illustraties neemt ze je mee op reis voorbij het menselijke concept. Zo kun je uiteindelijk een bijdrage leveren aan het grotere geheel en zin geven aan je leven.


Dus pak je agenda en SAVE THE DATE want hier wil je zeker bij zijn!

Wanneer: 13 oktober om 20:00 Waar: Nieuwe Veste, podiumtrap Molenstraat 6 4811 GS, Breda Toegang: *GRATIS Reserveer HIER je tickets!!!

*Reserveren verplicht Voor meer informatie kun je kijken op www.nieuweveste.nl1.255 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post

ONDERSTEUN DEZE BLOG

Deze blog is gratis! Maar natuurlijk kost het best wat

tijd en een hoop bakken koffie om deze blog te maken.

Wil je mij ondersteunen? Om een donatie te maken ga je naar:  www.buymeacoffee.com/hemelsisdenaam 

Dankjewel!

Hemelsisdenaam_buymeacoffee.png
bottom of page